Designgarderobe AS ble etablert i 2012 og vår virksomhet er å tilby designgarderober med ulike typer fyllinger, deriblant designglass, som gir et helt spesielt inntrykk.

Designgarderobe tilbyr deg skyvedører til bruk inne, og til en gunstig pris. Løsningen er både mer elegant og fleksibel enn tradisjonelle skap og garderober. Den største fordelen med en skyvedørsgarderobe er at den opptar lite gulvplass. Derfor har vi fokus nå på garderobefronter i ulike stiler. Kvaliteten er god og du kan få unike løsninger som vendbare dører til en lav pris.

Vi har en hovedmodell av skyvedørsgarderobe.
I denne modellen finner du flere muligheter og variasjoner. For eksempel fargevalg.

Alle våre skyvedørsgarderober har hjul av stål med slitebane av nylon opp mot tak og ned mot gulv. Dette gjør at dørene glir lett og stille. 3 spors skinne dvs større åpning.
Mål din skyvedørsgarderobe og velg om du vil ha 2, 3 eller 4 dører. Sporskinnene kan komme i forskjellige lengder, inntil 6 meter.
La gjerne en eller to av dørene ha et speil. På speilet er det påført en sikkerhetsfilm på baksiden, så skulle uhellet være ute og glasset knuse, vil glasset uansett bli holdt på plass. Hvis du ønsker speil mikset med andre dører vil sammensetningen se for eksempel slik ut:

Ved 2 dører – vil en av dørene ha speil.
Ved 3 dører – vil en av dørene ha speil.
Ved 4 dører – vil to av dørene ha speil.

Ønsker du garderoben din hjemkjørt?
Ønsker du forslag til innredning?
Eller kanskje du trenger hjelp til montering?

Vi vil hjelpe deg!